Sevgi Çiçeği Anaokulu

Vizyon: İnsani nitelikleriyle ve kişisel başarılarıyla örnek, ürettikleriyle topluma değer katan, yenilikçi ve katılımcı bir ortamda, alanında en iyisi olma hedefinde devamlı kendini geliştiren bir okul olma.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığımızın programında bulunan genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Eğitim – Öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, kendine güvenen, araştırmacı, bilimsel düşünen, akılcı bireyler yetiştirmek, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak için sosyal, kültürel ortamlar hazırlamak ve okulda yaparak yaşayarak- öğrenmenin kalitesini artırmaktır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sevgicicegianaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 285 SK. SEVGİ ÇİÇEĞİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 36 GÖLBAŞI / ANKARA

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mah. 285 Sokak No 36 Gölbaşı/ANKARA

Ulaşım Ulus ve Kızılay´dan Dolmuş ve Otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık 15 km, İlçe Merkezine 1.50 km uzaklıkta