Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası coşkuyla kutlandı.

Tutum Yatırım ve Yerli  Malı Haftası kapsamında ailelerimizle işbirliği içerisinde hazırlanan standımızda; öğrencilerimiz hem yöresel ürünlerimizi tanıma hem de ülkemizde yetişen birbirinden lezzetli ürünleri tatma fırsatı buldu.Hafta boyunca yapılan etkinliklerle de tutumlu olmanın, yerli  ürünleri tüketmenin önemi ve ülkemize katkıları hakkında farkındalık çalışmaları yapıldı.Ayrca "Dilimizin Zenginlikleri" projesine yönelik olarak da, öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri yöresel ürünü arkadaşlarına tanıtarak ve  ezberledikleri şiirleri  sunarak, söz varlığımızı zenginleştirme çalışmalarına katkıda bulunmuşlardır.Emeğe geçen tüm velilerimize, öğrencilerimize ve değerli öğretmen arkadaşlarmıza teşekkür ederiz..

24.12.2023 70

24-12-202324-12-202324-12-202324-12-2023